Gizlilik politikası

							Siyaset kişisel verilerin işlenmesi ile ilgili 1. Genel hükümler bu politika, kişisel verilerin işlenmesi gereklerine uygun olarak Federal kanunu 27.07.2006. No: 152-FZ «kişisel veri» ve sırasını belirler, kişisel verilerin işlenmesi ve güvenlik önlemleri kişisel veri Mihailova Ivan Sergeevicha (ileri – Operatör). Operatör koyar, onun temel amacı, koşul ve faaliyetleri uyum hak ve özgürlükler, insan ve vatandaş işlerken, kişisel verileri dahil olmak üzere, haklarının korunması, gizlilik, kişisel ve aile sırlarını. Gerçek siyaset Operatör kişisel verilerin işlenmesi ile ilgili (bundan böyle, Politika) uygulanan tüm bilgilere istediğiniz Operatör almak için ziyaretçiler hakkında web sitesi .
							Kullanılan temel kavramlar Siyasette Otomatik işleme kişisel veriler – kişisel verilerin işlenmesi araçlarını kullanarak, bilgisayar mühendisliği; Engelleme, kişisel verilerin geçici olarak durdurulması, kişisel verilerin işlenmesi (haller dışında, bir işleme için gerekli rafine kişisel veri); bir Web sitesi bir dizi grafik ve bilgi malzemeleri ve BİLGİSAYAR programları ve veri tabanları sağlayan onların durumu internet ve ağ adresi ;
							Bilgi sistemi, kişisel verilerin bileşimi içerdiği veritabanları kişisel veri sağlayan ve onları işleme, bilgi teknolojisi ve teknik araçlar; Duyarsızlaşma, kişisel veri — eylem sonucu olan belirlenemedi kullanmadan daha fazla bilgi aksesuar ve kişisel verilerin, belirli bir Kullanıcıya veya başka bir konu kişisel veri; kişisel verilerin İşlenmesi – herhangi bir eylem (operasyon), varlık ya da eylem (operasyon), işlenen kullanarak bir otomasyon ya da olmadan, bu tür araçların kişisel veriler, dahil olmak üzere toplama, kayıt, sipariş, birikimi, depolama, arıtma (güncelleme, değiştirme), çıkarma, kullanma, aktarma (dağıtma, verme, erişim), duyarsızlaşma, engelleme, silme, imha, kişisel veri; Operatör – devlet kurumu, belediye organ, tüzel veya birey, tek başına veya başkalarıyla birlikte organize ve (veya) işlem yapan kişisel verilerin yanı sıra tanımlayan amaç, kişisel verilerin işlenmesi, bileşimi, kişisel verileri işlenecek, eylem (işlem) işlenen kişisel veriler; Kişisel bilgiler, herhangi bir ile ilgili bilgiler, doğrudan veya dolaylı olarak belirli bir ya da tanımlı Kullanıcı, web sitesi ;
							Bir kullanıcı herhangi bir web sitesi ziyaretçi ;
							Sağlanması, kişisel verilerin amaçlayan eylemler, kişisel verilerin açıklanması bir kişiye ya da belirli bir daire içinde bireyler; Yayılması, kişisel verilerin herhangi bir eylem için tasarlanmış kişisel verilerin açıklanması tanımlanmamış bireylerin geniş (kişisel veri aktarımı) veya tanımak kişisel veriler sınırsız bir yelpazede bireylerin, dahil, kamuyu aydınlatma, kişisel veri, medya, konaklama, bilgi ve telekomünikasyon ağları veya erişim sağlamak için kişisel verileri herhangi bir şekilde; sınır ötesi kişisel veri transferi – aktarımı kişisel verilerin topraklarına yabancı bir devletin otoriteye yabancı bir devlet, yabancı bir kişi veya yabancı bir tüzel kişiye; İmha, kişisel verilerin herhangi bir eylem sonucu olan kişisel verileri yok kalıcı yetersizlik ile daha fazla kurtarma içerik kişisel verilerin bilgi sisteminde kişisel veri ve (veya) sonucu yok maddi taşıyıcıları, kişisel veri. Operatör işleyebilir, aşağıdaki kişisel bilgiler, Kullanıcının Soyadı, adı; e-posta adresi; telefon Numaraları; Yıl, ay, doğum tarihi ve yeri; Fotoğraflar; Ayrıca sitede neler toplanması ve işlenmesi kişisel olmayan ziyaretçi verilerini (dahil olmak üzere tanımlama bilgilerini) kullanarak ınternet hizmetleri-istatistik (Yandex, Ölçü ve Google Analytics ve diğer). Yukarıdaki veriler anılacaktır İlke kombine ortak bir konsept, Kişisel verileri. Amaç kişisel verilerin işlenmesi Amacı, kişisel verilerin işlenmesi ve Kullanıcının bilgilendirilmesi ve Kullanıcı aracılığıyla e-postalar göndermek; erişim sağlanması için Kullanıcı hizmetlerine, bilgi ve/veya malzeme bulunan bir web sitesi. Ayrıca Operatör için bir hakkı vardır, rehberlik, Kullanıcı bildirimleri yeni ürünler ve hizmetler, özel teklifler ve farklı olaylar. Kullanıcı her zaman almamayı tercih mesaj göndererek Operatör e-posta adresi e-posta policy@ kartta «Feragat bildirimleri hakkında yeni ürünler ve hizmetler ve özel teklifler». Obezlichennye Kullanıcı verilerini topladığı hizmetler aracılığıyla internet istatistikleri, hizmet için bilgi toplama faaliyetleri hakkında Kullanıcı sitede, kalitesini artırmak, site ve içeriği. Yasal bir neden kişisel veri işleme Operatörü işler, Kullanıcının kişisel bilgileri, sadece durumda onları doldurmak ve/veya göndermek için Kullanıcı, kendi özel formları bulunan sitede . Dolum için uygun bir form ve/veya göndererek kişisel bilgilerinizi Operatör, Kullanıcı, ifade, rıza, bu politikaya. Operatör işler obezlichennye bilgileri, durumunda izin tarayıcı ayarlarında Kullanıcı (etkin koruma «tanımlama bilgileri» ve kullanımı teknoloji JavaScript). Sipariş toplama, depolama, transfer ve diğer kişisel veri işleme, Güvenlik, kişisel veri işlenen Operatörünüz tarafından sağlanan uygulanması için yasal, kurumsal ve teknik önlemleri gerçekleştirmek için gerekli tam olarak yürürlükteki mevzuat alanında kişisel verilerin korunması. Operatör sağlar güvenlik ve kişisel veri kabul eder ve tüm olası önlemler alınmasını engelleme, kişisel verilere erişim yetkisiz kişiler. Kullanıcının Kişisel bilgileri hiç bir koşulda üçüncü şahıslara aktarılmaz hariç durumda, performansı ile ilgili mevcut mevzuat. Tespiti halinde, yanlışlıklar kişisel verilerin, Kullanıcı gerçekleştirmek, bunları kendiniz göndererek Operatör bildirim e-posta adresine Operatör policy@ kartta «Güncellemesi kişisel veri». Bir dönem kişisel verilerin işlenmesi sınırsız. Kullanıcı herhangi bir zamanda geri çekme, kendi kişisel verilerin işlenmesine rıza göndererek Operatör bildirim e-posta yoluyla e-posta adresine Operatör policy@ kartta «İnceleme izni kişisel verilerin işlenmesine». Sınır ötesi kişisel veri aktarımı Operatör başlamadan önce uygulanması sınır ötesi kişisel verilerin aktarılmasıyla yükümlüdür emin olmak için yabancı bir devlet topraklarında yürütmek gerekiyordu hangi kişisel veri aktarımını, güvenli koruma haklarının, kişisel verilerin. Sınır ötesi kişisel veri aktarımı topraklarında yabancı devletlerin, tepkisiz yukarıdaki şartlara tabi olabilir sadece varlığı halinde, izni, yazılı, konu, kişisel veri transgranichnuyu aktarımı kişisel veri ve/veya sözleşmenin, taraf olan bir konu kişisel veri. Son hükümler Kullanıcı-ebilmek almak herhangi bir açıklama ilgi konular ile ilgili işleme, kişisel verileri arayarak Operatöre e-posta yoluyla policy@.
							Bu belgede yansıtılır herhangi bir politika değişikliği kişisel verilerin işleme Operatörü. Siyaset süresiz geçerlidir takas önce, onun yeni sürümü.
 Güncel Politika kamu malı yer alan İnternet adresinden /policy.html.